Lees nou
Van ingenieurswese tot die wêreld van die mode: Ontmoet Elfonnie en die styl Rave-verhaal - Deel 2

Van ingenieurswese tot die wêreld van mode: Ontmoet Elfonnie And The Style Rave Story - Deel 2

If Ek moes elke detail vertel van wat dit kos om Style Rave te bou om die handelsmerk te word wat vandag is. Ons kyk na 'n verhaal van tien dele - so ek sal fokus op die belangrikste punte. Elfonnie wat styl rave besit

As u net by ons aansluit, is dit 'n voortsetting van Deel 1 van die bogenoemde artikel. Om in te haal, kliek hier om die voorafgaande gedeelte te lees. Elfonnie wat styl rave besit

Elfonnie wat Style Rave besit

Wat is my doel? Hoe kan ek die beste dien?

Voordat ek in September 2015 onder baie inspirerende sprekers en denkleiers gelees het, het ek gelees en geluister na Brendon Burchard, een van die wêreld se voorste afrigters met hoë prestasies. In 'n spesifieke stuk het hy gesels oor hoe om uit te vind wat u doel is, waaroor u passievol is of wat u moet doen. As een van sy wenke het hy gesê dat een van die beste maniere om uit te vind wat u doel is deur 'n paar van die mense naaste aan u te vra waarvoor u regtig goed is. Aangesien die kwessie van 'doel' al 'n hele aantal jare op my kop was, het ek dit net gedoen. Ek het 'n paar van my naaste vriende en familielede gevra waaroor ek wonderlik is, en van die belangrikste dinge wat ek aangehou het, was: "jy het 'n goeie styl, '' jy hou van om mense te help 'en' jy skryf baie goed. ' Ek kan onthou dat my man vir my gesê het: 'baba, jy weet net hoe om dinge mooi te laat lyk.' Ek neem notas en gaan na die tekenbord. Elfonnie wat styl rave besit

U sien, ek was nie al een wat 'n tydskrifhouer het om 'n tydskrif vir vermaak te lees nie. Soos met alles wat ek doen, lees ek tydskrifte doelbewus, leer hoe titels gekies word, hoe verhale georganiseer word en hoe modelle en beroemdhede gestileer word. Jy kan sê ek was 'n student in mode en lewenstyl en Vogue was my instelling van keuse.

Een van my bekommernisse toe ek duisende bladsye modetydskrifte deurgeblaai het, was hoe laag die verhouding mense lyk soos ek in vergelyking met ander rasse. Iewers in my gedagtes het ek besluit om dit eendag te verander en 'n platform te skep waar 'vroue van kleur' ​​gevier kan word en in die middel geplaas kan word sonder om jare te wag om dit op Vogue te maak. En met die onlangse harde geskreeu om 'n Vogue Africa, kon ek nie anders as om trots te wees op die leemte wat Style Rave die afgelope vyf jaar kon vul nie. Elfonnie wat styl rave besit

Elfonnie wat Style Rave besit

Die benaming van 'n handelsmerk: Hoe Style Rave geskep is

Laat ons teruggaan na die plek waar ons in deel 1 opgehou het. Nadat Uni en ek ooreengekom het om 'n mode-platform te skep, was die soeke na 'n geskikte naam die volgende natuurlike stap. Ons het met Style Hub Nigeria, Style Watch Nigeria en 'n paar ander vorendag gekom voordat ons uiteindelik besluit het op Style Rave Nigeria op grond van 'n gewilde stem deur ons vriende en familie.

Soos ons oorspronklike naam impliseer, is Style Rave oorspronklik geskep met die oog op Nigerië. Ons doel was drievoudig:

  • Om meisies en vroue soos Uni en ek te inspireer deur innoverende inhoud te versamel wat nie net hulle vermaak nie, maar hulle inlig en bemagtig om stylvolder te wees, slimmer te leef en gesonder te wees.
  • Om die nuutste mode-, skoonheids-, leefstyl- en kultuurneigings op 'n strategiese manier te deel wat Nigerië kan help.
  • Om die gaping tussen die Nigeriese mode- en vermaaklikheidsbedrywe en die wêreldwye mode- en vermaakbedrywe te help oorbrug.
Elfonnie wat Style Rave besit

Meer as 'n mode-mediamark

Soos blyk uit ons doelwitte, was Style Rave van die begin af nog altyd meer as 'n mode- en stylhandelsmerk. Ons het Style Rave geskep met die hoop om 'n meer opsetlike manier van leef in ons gemeenskap te inspireer. Of u nou aantrek vir werk of 'n geleentheid, lewenstylbesluite neem of die nuutste en beste van die Afrika- en Pan-Afrikaanse kultuur wil hê, ons wil hê Style Rave moet 'n enkele hulpbron vir u wees.

Onder ons lewenstylsegment is ek veral passievol oor die bevordering van bewustheid van geestesgesondheid in die wêreldwye swart gemeenskap, aangesien dit so 'n belangrike aspek van gesondheid en lewenstyl is wat dikwels verwaarloos of gestigmatiseer word. Ek het so geneig geraak nadat ek blootgestel was aan hoe baie ons geestesgesondheid elke gebied van ons lewens beïnvloed deur die rol van my man as psigiatriese verskaffer. Voordat ek hom in 2012 ontmoet het, was ek eenvoudig naïef oor die werklikhede van geestesgesondheid en onthou ek het eenkeer vir hom gesê dat 'mense wat sulke probleme het, nie God ken nie'. Ek was so verkeerd!

Laat ek jou nou 'n klein verhaal vertel. Op 'n dag in 2015 het ek my middagete tydens die werk deurgebring en gelees oor 'n man wat op 35-jarige ouderdom uit sy tegniese loopbaan “afgetree het”. Hy het 'n paar miljoen dollar gespaar deur spaarsaamheid te leef, sy 401K te maksimeer en 'n bietjie harder te werk jaar. Sy plan was om amptelik van die werk af te tree en die res van sy lewe te leef deur konsultasiewerk te doen, toe hy lus was vir die wêreld, om net die beste te leef. Ek was so geïnspireer!

Ek het die aand huis toe gegaan en kon nie wag om my jongste man, Reagan, my nuutste droom te vertel nie.

'Babe, ons gaan miljoenêrs wees!' Ek het entoesiasties gedeel. Hy staar my so hard aan en antwoord dan: 'jy hallusineer.' Ek kon hom nie die skuld gee nie. As 'n verskaffer van geestesgesondheid kon hy nie begryp hoe 'n optimaal funksionerende mens met 'n besparing van ongeveer $ 50,000 beplan om 'n miljoenêr te word nie. Plus, destyds was Style Rave nie eens 'n idee nie, so hy kon nie verstaan ​​hoe ons dit maklik sou doen met net ons voltydse werk nie.

Laat ons maar net sê, hy dink nie meer ek het hallusineer nie. In die afgelope vyf jaar het ons drie suksesvolle handelsmerke gebou, waaronder Style Rave en sy Telepsychiatry Practice, Rave Psychiatry. Maar ek moet byvoeg: hierdie werk het baie hard gewerk. Entrepreneurskap is nie 'n maklike ding nie.

Groei vra vir verandering

Toe die Style Rave-handelsmerk begin groei, het ons besef dat mense in ander dele van Afrika en oor die hele wêreld van ons werk geniet. Om ons uiteenlopende gehoor beter te bevredig, het ons begin om inhoud te vertoon deur kreatiwiteite en beïnvloeders in die lande waar ons die meeste gevolge gehad het. Dus, van 'n Nigeriese gefokusde handelsmerk, het ons 'n Afrika-handelsmerk geword en uiteindelik 'n Pan-Afrikaanse handelsmerk. Dit is veilig om te sê dat ons as 'n Pan-Afrikaanse handelsmerk regtig tuis voel, want nadat ek presies die helfte van my lewe in die VSA deurgebring het, sien ek myself nie net as 'n Nigeriër nie, maar as 'n Afrikaan met 'n verworwe Amerikaanse kultuur.

By Style Rave is ons trots om vroue en mans van Afrika-afkoms te dien in elke uithoek van die wêreld en is ons daartoe verbind om 'n generasie stylvolle, selfversekerde en gedrewe vroue en mans te inspireer. Elfonnie wat styl rave besit

Elfonnie wat Style Rave besit
Blazer Dress: Style Rave Shop; Hoed: Monrowe NYC; Oorbelle: Kate Spade

"Die droom is gratis, maar die druk word apart verkoop" - George Koufalis

Ons groei was bestendig en indrukwekkend, maar die reis was ver van maklik. Dink daaraan: twee susters bou 'n handelsmerk terwyl hulle twee kinders grootmaak (en bedien natuurlik ook ons ​​ondersteunende boos) en handhaaf 'n loopbaan wat die rekening betaal. Dit was in elk geval die geval totdat ek 'n paar maande gelede my voltydse Siviele Ingenieursrol kon verlig.

Soos dit is met die geboorte en verhoging van enigiets in die lewe, het ons baie slapelose nagte gehad, baie lae oomblikke en baie redes om onsself te bevraagteken, maar hierdie oomblikke is verdrink deur baie suksesse, die ondersteuning van vreemdelinge van heinde en verre en ons toewyding aan die begin waarom ons in die eerste plek begin het - dit is inderdaad waar dat as u 'n 'waarom' identifiseer, dit makliker is om aan te hou as die pad rof raak. Elfonnie wat styl rave besit


2020: Die jaar wat ons sou 'waai'

2020 sou ons jaar wees! 23 September is ons 5de bestaansjaar, en as 'n dromer, het ek voorsien dat hierdie jaar groot vrugte sal dra uit al ons harde werk die afgelope jare. Teen Desember 2019 het ons op grond van die gewilde vraag begin ons winkel en dinge het beter gelyk as ooit. Toe 2020 sy ware kleure begin toon met die pandemie, 'n hoogtepunt van polisie-brutaliteit in Amerika en verskeie hartseer gevalle van verkragting in Nigerië, is ons daaraan herinner dat daar net soveel in u lewe is wat u kan beheer as dit kom by 'n handelsmerk op te bou en 'n besigheid te laat groei. Ons het daartoe bygedra om 'n positiewe, inspirerende handelsmerk te wees en die vroue in ons wêreldgemeenskap te help om stylvol deur die op- en afdraandes van die lewe te floreer. Elfonnie wat styl rave besit

Wat is die volgende vir ons?

Vir die begin is ons amptelik handelsmerk! Ja skat, u handelsmerk is nou patentbeskerm.


Wat nog? Ons begin 'n premium-segment van Style Rave op 1 Julie!

Wat moet u van ons premiumsegment verwag?

  • Eksklusiewe inhoud met praktiese mode, skoonheid en lewenstyl WENKE om u te help om suksesvol te wees op die werk, sosiaal en om u verhoudings te verbeter.
  • Styl, skoonheid en lewenstyl GEHEIME reguit van my af.
  • 1 maand GRATIS lidmaatskap ($ 49.99 waarde) aan ons STYL & SUKSESBEPERK (Beperkte aanbieding). Dit gee u toegang tot ons maandelikse Styl en sukses e-Hangout met Q & A-sessie met Elfonnie en spesiale gaste via Zoom. Ons eerste e-Hangout-styl en sukses begin Saterdag 1 Augustus 2020. Ons sal wenke oor styl, sukses en entrepreneurskap bespreek!

Kliek hier om by die Style Rave Premium Club.

Hoe kan u deel wees van ons reis?

As 'n nuwe of bestaande lid van ons digitale gemeenskap, is ons verhaal u verhaal. U kan aanhou om deel te wees daarvan deur aan ons deel te neem webwerf en Instagram bladsy; adverteer u besigheid aan ons kieskeurige publiek op beide portale en koop u kledingstukke uit ons winkel.

'N Toewyding

Die Style Rave-reis is opgedra aan God, die gewer van wysheid en die vervulling van drome; ons gades en gesinne; ondersteunende vriende; ons toegewyde volgelinge en lesers; en aan dromers wat dit waag om doeners te word. Elfonnie wat styl rave besit

Ek is opreg toegewyd daaraan om die volgende generasie swart lewens te help om hul doel te identifiseer, hul drome op te bou en die valse stereotipes te vernietig wat die wêreld gereeld op ons probeer neerlê. Ek is bereikbaar om elfonnie@stylerave.com.

Hier is 'n droom wat die moeite werd is om te bou, hier is Style Rave!

PS Wonder jy waar is Uni? Sy sal haar verhaal vertel as sy gereed is.

Fotografie: © SIMIVIJAY


Volg ons op Instagram vir die nuutste in mode, lewenstyl en kultuur @StyleRave_


Dit is 'n oorspronklike inhoud van Style Rave wat eksklusief vir ons lesers geskep is. As dit deur enige ander uitgewery of blogs gereproduseer, versprei, uitgesaai, geberg of op enige ander manier gebruik word, moet sodanige gebruik 'n direkte skakel na hierdie bronartikel bied. Die gebruik van en / of registrasie op enige gedeelte van hierdie webwerf is die aanvaarding van ons Terme en voorwaardes en Privaatheidsbeleid.


-Hou jy van my baadjie rok? Koop die blik hier

Laat kommentaar

Los Kommentaar

Scroll to top